Wil je als Vlaamse publieke organisatie via overheidsopdrachten een innovatieve oplossing laten ontwikkelen en valideren? Dan ben je bij het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO) aan het goede adres. PIO kan je begeleiding en cofinanciering bieden.

PIO selecteert de projecten via jaarlijkse open oproepen met een indiendatum in het voorjaar en één in het najaar. Deze oproepen staan open voor alle thema’s en domeinen.

De volgende indiendatum is 23 maart 2023.

Interesse? Klik hier voor details omtrent de open oproep(opent in nieuw venster) en bekijk de video opnames en presentaties van onze infosessies en van concrete PIO-cases.

Meer te weten komen? Boek een PIO toelichtingssessie voor je organisatie, afdeling of team(opent in uw e-mail applicatie)

PIO begeleidt op dit ogenblik meer dan 90 innovatieve overheidsprojecten(opent in nieuw venster) en werkt we samen met meer dan 50 innoverende overheidsorganisaties.

Voordelen voor publieke en private sector

Met het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO) willen we de enorme koopkracht van de Vlaamse overheid en de publieke sector meer strategisch inzetten voor innovatie. In een korte animatie zetten we de voordelen van deelname voor partners in de publieke en private sector op een rijtje.

Inhoud is aan het laden