Datum uitbetaling

Je salaris wordt op de laatste werkdag van de maand gestort. Het salaris van december ontvang je op de 1ste werkdag van januari (of op de laatste dag van december als je bij het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek werkt).

Rekeningnummer

Je salaris wordt gestort op het rekeningnummer dat je hebt doorgegeven bij je indiensttreding. Je kunt je rekeningnummer zelf wijzigen.

Loonbrief

Je vindt het bedrag van je salaris op je loonbrief onder de code 1001. Je vindt al je loonbrieven terug in Vlimpers ((opent in nieuw venster)) onder ‘Loon’ > ‘Loonstroken’. Deze worden hier bewaard, je hoeft ze dus niet te printen.

Heb je geen toegang tot Vlimpers? Contacteer je HR-verantwoordelijke.

    Goed om te weten: moet je om administratieve redenen uitzonderlijk lang wachten op de uitbetaling van je salaris? Dan kun je per maand dat de uitbetaling op zich laat wachten een voorschot van 1.000 euro lenen bij de vzw Sociale Dienst. Dit bedrag wordt aangepast als je deeltijds werkt. Contacteer hiervoor een maatschappelijk assistent ((opent in nieuw venster)). Klanten van de vzw Sociale Dienst ((opent in nieuw venster)) worden in alle vertrouwen verder geholpen.