Gedaan met laden. U bevindt zich op: Digiwijs 2023 Evenementen

Digiwijs 2023

Studiedag

Na twee succesvolle edities, vindt er een derde Digiwijs evenement plaats! Dit jaar ontvangen we jullie graag op 25 september in Leuven op de imec site. Opnieuw staat het evenement in het teken van digitaal educatief materiaal.

Datum
25 september 2023
Tijdstip
09:00 tot 15:30
Locatie

imec Leuven
Kapeldreef 75, Leuven

Routeplanner (opent in nieuw venster)
© Digiwijs

De maatschappij verandert razendsnel. Vol vertrouwen meegaan in de technologische en digitale transformatie wordt een must – en vooral ook een verrijking – voor leerlingen, leerkrachten en andere betrokkenen in het kleuter-, lager en secundair onderwijs. Maar…

Hoe breng je nu digitale leertools in je les? Welk aanbod past bij jouw leerdoel? En hoe kies je voor correcte en betrouwbare content?

Het Digiwijs-event, op maandag 25 september in Leuven, is jouw perfecte startpunt. Op deze praktijkgerichte studiedag brengen partners imec, itec, KU Leuven, Smart Education @ Schools, Kenniscentrum Digisprong, Mediawijs, VRT en Brightlab hun expertise samen.

Kenniscentrum Digisprong is aanwezig met een beursstand en verzorgt ook twee workshops:

  • Klascement en Oefen.be (11u15-12u15)
  • Digitale oefeningen maken met H5P (14u30-15u30)

Prijs

Gratis

Let op: annuleren kan kosteloos tot en met 15 september. Nadien wordt bij afwezigheid een no-show fee van 25 euro aangerekend.

Locatie en bereikbaarheid

Adres

imec Leuven

Kapeldreef 75

3001 Leuven

Routeplanner(opent in nieuw venster)

Partners

Evenement georganiseerd door Departement Onderwijs en Vorming
Andere