Datum
5 oktober 2022
Tijdstip
07:00 tot 14:30
Locatie

Virginie Lovelinggebouw (VAC- Gent)
Kon. Maria Hendrikaplein 70, Gent

Routeplanner (opent in nieuw venster)
Inschrijven voor
30 september 2022
Dit evenement is afgelopen.

Ben je gebeten door onderwijs? Wil je weten hoe je vakoverstijgend, duurzaam en inclusief aan de slag kan? Wil je jouw leerlingen enthousiast laten samenwerken in een internationale en online omgeving? Kortom, sta jij met plezier voor de klas en wil je er het beste van maken? Dan is de #ETWID22, de eTwinning-inspiratiedag, iets voor jou.

Kom dan op woensdag 5 oktober 2022 de hele dag naar Gent en zet (je eerste) stappen in de wonderlijke wereld van internationalisering. Een eerste kennismaking of een ‘ouwe rot’ in het vak? Jij bent welkom om je te laten inspireren dankzij één van de talloze workshops en de keynote spreker. Bovendien kan je kennismaken met collega’s en ideeën opdoen/uitwerken tijdens het ontbijt, de netwerklunch en/of de afsluitende receptie.

Laat het nu net een toeval zijn dat het dan ook ‘Dag van de Leerkracht’ is. Jij wordt extra in de bloemetjes gezet.

Doelgroep: Leerkrachten, directies, coördinatoren,… Ben je een beginnend of ervaren eTwinner? Of ben je een groentje en heb je helemaal geen idee wat eTwinning precies is? Iedereen is welkom.

Programma

Hier vind je het programmaoverzicht. Bezoek de eTwinning-website voor uitgebreide informatie.

Prijs

Het seminarie is volledig kosteloos. De kosten worden door eTwinning gedragen. eTwinning is onderdeel van het Erasmus+ programma van de Europese Commissie.

Deadline: Schrijf je ten laatste in op 30/09/2022.

Locatie en bereikbaarheid

Adres

Virginie Lovelinggebouw (VAC- Gent)

Kon. Maria Hendrikaplein 70

9000 Gent

Routeplanner(opent in nieuw venster)

Partners

Evenement georganiseerd door Kenniscentrum Digisprong
Andere