Gedaan met laden. U bevindt zich op: ICT-Bootcamps - infomoment Evenementen

ICT-Bootcamps - infomoment

Studiedag
Afgelopen
Datum
29 augustus 2023
Tijdstip
10:00 tot 11:00
Locatie

Online

Inschrijven tot en met
28 augustus 2023
Dit evenement is afgelopen.
© Fourcast

Ben jij directeur of ICT-coördinator en wil jij graag je ICT-team de kans geven om hun competenties verder te ontwikkelen? Dankzij de overheidsopdracht ‘Bootcamps’ kan jouw school kosteloos een ICT-professionaliseringstraject volgen.

ICT-teams op scholen staan voor grote uitdagingen: een doordacht ICT-beleidsplan opstellen, nadenken over ICT-professionaliseringsinitiatieven, een gedragen visie op ICT implementeren,… Geen eenvoudige opdracht! De bootcamps ondersteunen ICT-teams in het hele veranderingsproces via trajecten op maat. Via fysieke en online sessies op maat krijgt je ICT-team de nodige ondersteuning, vertrekkend vanuit de specifieke noden van de school. De doelgerichte begeleiding zorgt ervoor dat het team zelf ook de nodige competenties verwerft die nodig zijn om het digitaliseringsproces van de school in goede banen te leiden.

Denk je dat jouw school baat heeft bij een ICT-bootcamp? Tijdens dit infomoment kom je alles te weten om je school aan te melden en de selectieprocedure.

Prijs

gratis

Locatie en bereikbaarheid

Online

Het infomoment verloopt via Microsoft Teams.

Partners

Evenement georganiseerd door Departement Onderwijs en Vorming
Andere