Maandag 24 oktober 2022 ontving het Future Classroom Lab (FCL) van Brussel directies en ICT-coördinatoren van het lager en secundair onderwijs. Een grote groep enthousiaste onderwijsmensen volgden diverse workshops en lezingen. Dit volledig in de geest van de ruimtes van het FCL. We delen graag de presentaties van de sprekers(opent in nieuw venster) met jullie.

‘s Voormiddag luisterden de deelnemers aan de FCL Open Day eerst naar een presentatie over het opzet van de 6 ruimtes in het gebouw. Daarna mochten de enthousiaste directeurs en ICT-coördinatoren uit het lager onderwijs vrij de verschillende workshops, lezingen en presentaties bezoeken. Ze waren daarbij niet gebonden aan een bepaald tijdslot. Uiteraard maakten de deelnemers ook kennis met verschillende materialen waarover het FCL beschikt.

Directies en ICT-coördinatoren uit het middelbaar onderwijs waren welkom in de namiddag. Zij kregen, volgens het concept van het eerste dagdeel, uitleg en inspirerende voorbeelden die specifiek voor hun onderwijsniveau van belang zijn.

Tijdens de Open Day werd voldoende ruimte en tijd gecreëerd om te netwerken, zodat de deelnemers ook bij elkaar inspiratie konden opdoen.

Via onderstaande aftermovie kan je de FCL Open Day herbeleven.

Inhoud is aan het laden