Gedaan met laden. U bevindt zich op: Ontdek het nieuwe kennisplatform van het Departement Werk en Sociale Economie Nieuwsberichten van het kennisplatform

Ontdek het nieuwe kennisplatform van het Departement Werk en Sociale Economie

Blogbericht
9 juni 2022

Het kennisplatform van het Departement Werk en Sociale Economie is er voor iedereen met interesse in de domeinen werk en sociale economie. Centraal staan actuele inzichten die we aanbieden in de vorm van korte en krachtige bijdrages.

Wat vindt u terug op het kennisplatform?

Op het kennisplatform vindt u samenvattingen van DWSE-onderzoek of onderzoek dat in opdracht van DWSE werd gevoerd, maar ook opnames van webinars, uitdiepende interviews en veel meer.

De kennisdomeinen gidsen u door het kennisplatform

Het kennisplatform inspireert zich op de kennisagenda van het Departement Werk en Sociale Economie. De zes kennisdomeinen uit de kennisagenda vormen dan ook de leidraad doorheen het kennisplatform: welzijn en organisatie, leren, inclusieve samenleving, economie, omgeving en governance. Elk van die thema’s legt een link naar de arbeidsmarkt.

Blijf op de hoogte

Het kennisplatform is splinternieuw en dus in volle groei. Blijft u graag op de hoogte van nieuwe bijdrages? Via de nieuwsbrief van het Departement Werk en Sociale Economie Werkzin-e volgt u het kennisplatform op de voet. Schrijf u hier in.

Raadpleeg de infographic over het kennisplatform