Voorwaarden

De kortingbon is er alleen voor 'beschermde afnemers' in het Vlaams Gewest. Een beschermde afnemer (of 'beschermde klant') is iemand die recht heeft op het sociaal tarief voor elektriciteit en aardgas.

U krijgt de korting alleen als u eerst de kortingbon aanvraagt bij uw netbeheerder. Geef die bon dan in de winkel af aan de kassa wanneer u het toestel koopt. U kunt de bon niet meer aanvragen of inruilen nadat u uw toestel hebt gekocht.

De kortingbon is altijd geldig tot het einde van het jaar van de aanvraag. Een kortingbon die u in 2018 aanvroeg, was dus geldig tot eind 2018. Een kortingbon die u in 2019 aanvraagt, is geldig tot en met 31 december 2019.

De kortingbon kan gecombineerd worden met ecocheques, als de handelaar de kortingbonnen én ecocheques aanvaardt.

Procedure

  • Vraag de kortingbon aan bij uw netbeheerder. Het aanvraagformulier (opent in nieuw venster) vindt u op de website van uw netbeheerder Fluvius.
  • Voeg aan de aanvraag een bewijsstuk toe dat aantoont dat u een beschermde afnemer bent. Op het aanvraagformulier staat welk attest u nodig hebt en welke dienst u dat kan bezorgen.
  • De gepersonaliseerde bon wordt naar u opgestuurd in een aangetekende brief.
  • De kortingbon wordt onmiddellijk verrekend aan de kassa.

Bedrag

De kortingbon heeft een waarde van 150 euro.

Uitzonderingen

Niet alle winkels nemen deel aan deze actie. Vraag op voorhand bij uw handelaar of de kortingbon kan worden omgeruild.

Op energiesparen.be kunt u met uw postcode een handelszaak in uw buurt vinden die de kortingbon aanvaardt (opent in nieuw venster).

Veelgestelde vragen

Adres

Graaf de Ferrarisgebouw

Koning Albert II laan 20, 1000 Brussel, België

Routeplanner
Website
http://www.energiesparen.be
Email
energie@vlaanderen.be
Telefoon infolijn
1700

Andere onderwerpen binnen dit thema