Gedaan met laden. U bevindt zich op: Schrijf je in voor de infomarkten in juni Nieuwsberichten van Kustvisie

Schrijf je in voor de infomarkten in juni

Nieuwsbericht
3 mei 2023

Binnen het project Kustvisie zijn sinds de start al verschillende stappen gezet. Zo werden alternatieven voor strandzones en havenzones verkend en werd er verder toegewerkt naar een inrichtingsalternatief. Om hier iedereen goed over te informeren organiseert de Vlaamse overheid vijf infomomenten: 1 digitaal (door middel van een webinar) en 4 fysieke (door middel van infomarkten). Tijdens deze infomomenten praten we belanghebbenden en geïnteresseerden graag bij over de alternatieven, de onderzoeksmethoden en het proces van Kustvisie. 

Digitale infosessie

De digitale infosessie vond plaats op 22 mei 2023 om 20.00 uur. Herbekijk de infosessie..

Fysieke infomarkten

De fysieke infomarkten vinden op vier locaties plaats, telkens van 16.00 tot 20.00 uur:

  • Maandag 5 juni 2023: voor de zone De Panne, Koksijde en Nieuwpoort. In het atrium van Stadhuis Koksijde (Zeelaan 303, 8670 Koksijde)

> Inschrijven(opent in nieuw venster)

  • Dinsdag 6 juni 2023: voor de zone Middelkerke en Oostende. In zaal Fabiola van Thermae Palace (Koningin Astridlaan 7, 8400 Oostende)

> Inschrijven(opent in nieuw venster)

  • Woensdag 7 juni 2023: voor de zone Bredene, De Haan en Blankenberge In Consiencezaal van het Cultuurcentrum Blankenberge (Zeedijk 150, 8370 Blankenberge)

> Inschrijven(opent in nieuw venster)

  • Donderdag 8 juni 2023: voor de zone Zeebrugge en Knokke In Ravelingen (Koudekerkelaan 33, 8300 Knokke-Heist)

> Inschrijven(opent in nieuw venster)

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor één of meerdere infomarkten. Per infomarkt is er keuze tussen 8 tijdslots van elk 30 minuten. Per tijdslot kunnen 35 personen worden ontvangen.

Hopelijk tot snel op één van de infomomenten!