Gedaan met laden. U bevindt zich op: Bootcamp Onderwijs – Lesgeven is alles geven Lesgeven is alles geven

Bootcamp Onderwijs – Lesgeven is alles geven

Nieuwsbericht
1 maart 2024

Zit je in het 5de, 6de of 7de jaar secundair? En ben je klaar voor een waanzinnig bootcamp waarop jij ontdekt of de sprong naar de klas iets voor jou is? Maak plaats in je agenda op vrijdag 12 april van 10u tot 14u, en ontdek op het gratis ‘Bootcamp Onderwijs – Lesgeven is alles geven’ of het onderwijs jou vonken en vuur geeft. 

Wat mag je verwachten?

Een dag vol durven, doen en vooral veel waarheid. Alleen zo kom je te weten of leraar zijn echt jouw ding is. Ontdek tijdens de keynote van Annick Jehaes (Talentontwikkelleraar) welke impact jij als leraar kan maken. Daarnaast zal ze jou ook heel wat vertellen over het ontdekken en ontwikkelen van jouw talenten.

Twijfel je of je de durf hebt om ervoor te gaan? Tijdens het bootcamp vertelt Youssef Challouki (Kamp Waes) je graag waarom hij de uitdaging elke dag aangaat. Of waar hij de moed vindt om op maandagochtend voor een groep pubers te gaan staan.

Als je het aan Jeroen Heremans (Geekmyclass) vraagt, mag je je wildste ideeën in je lessenpakket steken. Verwacht je aan de gekste inzichten, tips en trucs tijdens zijn intermezzo. Zo weet jij het onverwachte te verwachten … Of leer op z’n minst een oncontroleerbare klas onder controle te krijgen.

Je kan ook altijd eens polsen bij Jenthe Wijnen, een studente van de lerarenopleiding die haar opleiding tot kleuteronderwijzer zo waanzinnig leuk vond, dat ze dan ook aan de opleiding voor lager onderwijs is begonnen.

Je gastvrouw van de dag? De altijd enthousiaste Evi Geysels, onderwijsambassadeur en leraar in hart en nieren. Het is haar missie om met veel positiviteit in en tegenover het onderwijs te staan.

Uiteraard vraag je je af hoe je zo’n gevuld programma overleeft – daarom voorzien we een gratis broodjeslunch. Je hoeft zelf dus niets te voorzien (of zelfs niet te helpen smeren).

Kers op de taart: een bezoek van de onderwijsminister.

Waar moet je zijn?

In het Hendrik Consciencegebouw, Koning Albert II Laan 15, 1210 Sint-Joost-ten-Node. Op wandelafstand van station Brussel-Noord.

Inschrijven?

Deelnemen is volledig gratis, maar vooraf inschrijven is verplicht. We beperken de plaatsen tot 250 deelnemers. Bij maximale bezetting, sluiten we de inschrijvingen af. Je kan je inschrijven tot uiterlijk 08/04/2024 en enkel via het inschrijvingsformulier(opent in nieuw venster).

Kan je er toch niet bij zijn? Schrijf je uit. Zo komt jouw plekje vrij en bestrijden we voedselverspilling.