UiTinVlaanderen: het vrijetijdsaanbod in Vlaanderen voor jong en oud

Op UiTinVlaanderen.be vindt u de meest volledige vrijetijdsagenda van Vlaanderen en Brussel voor alle leeftijden. De site brengt een geïnteresseerd publiek rechtstreeks in contact met het brede cultuur- en UiTaanbod.

Voor kinderen is er Vlieg, een label dat het cultuuraanbod voor de min 12-jarigen zichtbaar maakt. Heel wat cultuurhuizen en gemeenten gebruiken het vrolijke insect in hun communicatie. Vlieg wil meer kinderen ‘goesting’ geven in cultuur. Vlieg wijst de hele familie de weg naar muziek, theater, film, dans en nog veel meer vrijetijdsactiviteiten. De website UiTmetVlieg.be is bedoeld voor zowel kinderen als ouders.

Het ruime aanbod aan cursussen, lezingen, debatavonden of tentoonstellingen vindt u ook op de website Prettiggeleerd.

De bron van Uitinvlaanderen.be en Uitmetvlieg.be is de UiTdatabank, die alle activiteiten en evenementen centraal verzamelt en weer verspreidt. De UiTdatabank maakt die informatie via tal van kanalen vlotter toegankelijk voor het brede publiek. Ze is dé bron voor de vrijetijdsagenda's van de meeste Vlaamse dagbladen, magazines en (websites van) televisiezenders.

 Iedereen die zich registreert, kan publieksgerichte evenementen toevoegen aan de UiTdatabank. Invoer en publicatie zijn volledig gratis.

Contact

Publiq

Adres
Publiq
Henegouwenkaai 41
1080 Sint-Jans-Molenbeek
België
Telefoon
02 551 18 70
Fax
02 551 18 99
E-mail
Website