chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Plaatsen om te sporten

  Bent u op zoek naar een plek om te sporten? Dan kunt u terecht in 1 van de 14 sportcentra van Sport Vlaanderen, of 1 van de meer dan 19.000 sportaccomodaties die Vlaanderen rijk is.

  Centra van Sport Vlaanderen

  De 14 sportcentra van Sport Vlaanderen vindt u verspreid over heel Vlaanderen: van Genk tot Nieuwpoort, en van Liedekerke tot Blankenberge. De centra zijn er voor jong en oud, voor groot en klein. Iedereen die wil sporten is er welkom, ongeacht of u een beginnend liefhebber of een geoefend topsporter bent.

  De centra geven onderdak aan individuele sporters, maar ook aan sportclubs, verenigingen, scholen en bedrijven. In veel gevallen kunt u er ook terecht voor weekendarrangementen, sportkampen of sportarrangementen.

  Op de website van Sport Vlaanderen vindt u meer informatie over de sportcentra van Sport Vlaanderen.

  Zoekpagina voor sportplaatsen

  Vlaanderen telt meer dan 19.000 sportaccommodaties waar iedereen, jong en oud, zich sportief kan uitleven. Van atletiekpistes en kunstgrasvelden, tot zwembaden en sporthallen. Via de zoekpagina voor sportplaatsen van Sport Vlaanderen vindt u de juiste locatie voor uw sportieve plannen. U kunt er o.a. selecteren op sporttak en locatie.

  Sporten in de natuur

  Ook in de vrije natuur kunt u aan sport doen. Wie er graag op uit trekt om te joggen, te wandelen of te mountainbiken, zal snel merken dat het aanbod in Vlaanderen uitgebreid en gevarieerd is. Op de website van Sport Vlaanderen vindt u meer informatie over sporten in de natuur, zoals mountainbiken, Vlaamse loopomlopen en fit-o-meters.​

  Contact

  Afdeling Sportinfrastructuur

  Adres
  Sport Vlaanderen
  Afdeling Sportinfrastructuur
  Arenbergstraat 5
  1000 Brussel
  België
  Telefoon
  02 209 45 61
  E-mail
  Website