EU-Subsidiewijzer

Om u nog beter te ondersteunen in uw zoektocht naar Europese fondsen, publiceert het Vlaams-Europees Verbindingsagentschap (VLEVA) alle oproepen tot het indienen van voorstellen van Europese instellingen in de EU-Subsidiewijzer.

De EU-Subsidiewijzer geeft een volledig overzicht van Europese subsidies, niet enkel beperkt tot de oproepen die gepubliceerd worden in het Publicatieblad van de Europese Unie. Oproepen staan chronologisch gerangschikt op indiendatum. U hebt de mogelijkheid om te zoeken op trefwoord.

Het raadplegen van de EU-Subsidiewijzer is voor iedereen toegankelijk en gratis.

In de EU-Subsidiewijzer vindt u ook:

  • subsidiewerkprogramma's
  • lijst van gesloten oproepen
  • partneroproepen (vragen van organisaties uit andere Europese regio's die op zoek zijn naar partners in Vlaanderen)
  • de contactgegevens van de Nationale Contactpunten
  • en een overzicht van geplande subsidie-events.

Het EU-subsidieteam biedt eerstelijnshulp bij de zoektocht naar relevante subsidieprogramma's, verstrekt gedetailleerde informatie en verwijst door naar zowel de werkende leden van VLEVA evenals naar Vlaamse, nationale en Europese contactpunten voor verdere opvolging.

U kunt zich abonneren op de subsidieberichten via de ‘Hou me op de hoogte’- functie. Een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen, doet u via de website van VLEVA. Alle oproepen tot het indienen van voorstellen worden maandelijks herhaald in de VLEVA-berichten die naar uw e-mail gestuurd worden.

Meer informatie

Contact

Vlaams-Europees Verbindingsagentschap

Adres
Vlaams-Europees Verbindingsagentschap
Kortenberglaan 71
1000 Brussel
Belgiƫ
Telefoon
02 737 14 30
Fax
02 737 14 49
E-mail
Website