Nieuws

Woondag op 6 december

VVSG en Slim Wonen en Leven organiseren samen de Woondag.     

Hoe werken we aan duurzame buurten, waar iedereen wil en kan wonen en leven? Wie zal nog een betaalbare woning vinden in onze gemeente? Waar en hoe willen onze kinderen wonen? Hoe versterken we het sociale weefsel in steeds compactere woonkernen? Vindt iedereen op de woonmarkt een passend aanbod? Hoe creëren we kansen voor duurzame woonkeuzes? 

Op de Woondag maakt u kennis met tal van interessante sprekers, boeiende projecten en innoverende praktijken die op deze en andere vragen ingaan. Hiermee kunt u enthousiast en vol inspiratie aan de slag met de woonuitdagingen van vandaag en morgen. In meer dan 20 sessies zoomen we breed én diep in op duurzaam en betaalbaar wonen voor iedereen en op aangename woonomgevingen om in te leven.

Woonbeleid maken we samen. De VVSG en Slim Wonen en Leven slaan alvast de handen in elkaar en bieden u samen met onze partners de woondag aan. Kom op donderdag 6 december naar congrescentrum Lamot in Mechelen en wissel ervaringen uit collega's, laat je inspireren en ontmoet interessante partners op de infobeurs.  

Woondag