chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  ICT-dienstverlening binnen de Vlaamse overheid

  Binnen de Vlaamse overheid maakt bijna iedereen gebruik van informatie- en communicatietechnologie (ICT), zoals computers, telefoons, websites, e-mail en digitale aanvragen. De Vlaamse overheidsdiensten en de kabinetten van de Vlaamse Regering gebruiken die middelen om de dienstverlening voor burgers en bedrijven, het gegevensbeheer en de eigen interne werking te optimaliseren.

  Voor hun ICT-voorzieningen kunnen de Vlaamse overheidsdiensten en de kabinetten van de Vlaamse Regering gebruik maken van een gemeenschappelijk ICT-aanbod. De Vlaamse overheid zet in op een gemeenschappelijke ICT-infrastructuur en een gemeenschappelijk strategisch ICT-veiligheidsbeleid voor verschillende platformen, met het oog op maximale efficiëntie, beheersbaarheid, beveiliging en kostenbesparing.

  Voor de ondersteuning van haar ICT-behoeften heeft de Vlaamse overheid een gemeenschappelijk aanbod aan diensten. Het nieuwe gemeenschappelijk ICT-dienstverleningsaanbod is opgedeeld in vier aparte raamovereenkomsten. De vier nieuwe contracten worden van bij de start ook opengesteld naar de lokale en provinciale besturen.