Beschrijving

Vroeg of laat worden huishoudhulpen geconfronteerd met een discriminerende uitspraak. Dit kan zijn op vlak van geloof, ras, geslacht, taal, leeftijd, handicap, uiterlijk... Soms staan we er niet bij stil dat uitspraken neerbuigend kunnen overkomen. Dit kan de relatie tussen de klant en de huishoudhulp danig verzuren. De huishoudhulp verliest het respect voor de klant en zet ze zich niet meer voor de volle 100 % in. Het doel van deze vorming bestaat erin om huishoudhulpen aan te leren hoe zij deze situatie kunnen kaderen en hoe gepast te reageren om de functie duurzaam te kunnen blijven uitoefenen.

Opleidingsduur

Deze vorming kan worden verzorgd voor maximaal 20 personen. De vorming bestaat uit een sessie van 4 uur en kan doorgaan in de voormiddag als in de namiddag, afhankelijk van de voorkeur van de aanvragende organisatie.

Kostprijs

De kostprijs van de vorming is een groepsprijs en bedraagt 134.00 euro/lesuur, of 536.00 euro voor 4 uur. Hierbij worden de verplaatsingskosten van onze lesgever aangerekend. De prijs kan jaarlijks worden aangepast.
Adres
Kroonstraat 1
1750 Lennik
Routeplanner (opent in nieuw venster)