Gedaan met laden. U bevindt zich op: E.H.B.O. Pro: vaardigheden voor huishoudhelden

E.H.B.O. Pro: vaardigheden voor huishoudhelden

  • TALENTINDEX
  • Erkenningsnummer: VG_E_06657
  • Goedgekeurd op: 26 april 2024

Beschrijving

Huishoudhulpen werken vaak alleen in huishoudens, waardoor ze de eerste zijn die reageren bij ongevallen of noodsituaties. EHBO-kennis stelt hen in staat om snel en effectief te handelen, waardoor kostbare tijd wordt bespaard totdat professionele hulp arriveert. Door EHBO-vaardigheden te hebben, kunnen ze adequaat reageren op noodsituaties en zo de veiligheid van hun zichzelf en klanten waarborgen. Het bezitten van EHBO-kennis is essentieel voor een poetshulp om een veilige werkomgeving te waarborgen en om snel en effectief te kunnen reageren in geval van noodsituaties. De deelnemers verwerven kennis en vaardigheden in het herkennen en behandelen van situaties zoals hartinfarct, brandwonden, anafylaxie, reanimatie en verbandleer.

Opleidingsduur

De opleiding “E.H.B.O. Pro: vaardigheden voor huishoudhelden” wordt klassikaal aangeboden in een totaalpakket van 4 uren (1 dagdeel) voor groepen van max. 15 deelnemers. Een korte pauze van 10 à 15 min. is hierin inbegrepen. Het aanvangsuur wordt afgesproken met het bedrijf in kwestie. Deelnemers dienen vooraf geen voorbereidingen te maken. De training kan op locatie bij het bedrijf worden gegeven of op een externe locatie die wordt gehuurd.

Kostprijs

De basisprijs voor deze opleiding bedraagt 680 € per dagdeel (4 uren) voor een groep van max. 15 deelnemers. Inbegrepen in deze prijs zijn: voorbereiding, ervaren docent, didactisch materiaal en BTW. Prijs is exclusief verplaatsingskost van de docent. Deze wordt aangerekend aan het wettelijk tarief op het betreffende moment. Eveneens niet inbegrepen in de prijs is de huur van een eventuele externe locatie. Deze kost valt ten laste van de klant. De opleiding wordt gegeven door ervaren trainers op zowel inhoudelijk vlak als op het vlak van jarenlange expertise in de dienstenchequesector waarin ze heel gedreven zijn.