Beschrijving

Niemand krijgt graag klachten over zijn werk. Toch is de kans zeer reëel dat een poetshulp tijdens zijn/haar loopbaan geconfronteerd zal worden met klachten. Wat voor de ene klant goed is, is niet goed genoeg voor de andere. Klanten zijn mondig en zullen dit ook uiten. Niet altijd een aangenaam gesprek. De poetshulp voelt zich aangevallen en een concrete oplossing wordt er niet gevonden zonder de juiste communicatie en een juiste manier van handelen. Het doel van deze vorming bestaat erin om constructief te leren reageren op klachten en klachten leren zien als opportuniteit om de werking te verbeteren.

Opleidingsduur

Deze vorming kan worden verzorgd voor maximaal 20 personen. De vorming bestaat uit een sessie van 3 uur en kan doorgaan zowel in de voormiddag als in de namiddag, afhankelijk van de voorkeur van de aanvragende organisatie.

Kostprijs

De kostprijs van de vorming is een groepsprijs en bedraagt 134,00€ per lesuur, of 402,00€ voor 3 uur. Hierbij worden nog de verplaatsingskosten van onze lesgevers aangerekend. De prijs kan jaarlijks worden aangepast.
Adres
Kroonstraat 1
1750 Lennik
Routeplanner (opent in nieuw venster)