Gedaan met laden. U bevindt zich op: Professionele Ontwikkeling voor huishoudhulpen: Kennis producten, materiaalbeheer en ergonomie.

Professionele Ontwikkeling voor huishoudhulpen: Kennis producten, materiaalbeheer en ergonomie.

  • BeWolved
  • Erkenningsnummer: VG_E_06653
  • Goedgekeurd op: 22 maart 2024

Beschrijving

Training voor kennis producten, materiaalbeheer en ergonomie binnen de job van huishoudhulp is gericht op het ontwikkelen van vaardigheden en kennis die essentieel zijn voor het uitvoeren van taken in deze specifieke functie. Een gedetailleerde omschrijving vindt je in bijlage terug. Deze training omvat zowel theoretische kennis als praktische oefeningen omvatten. Het doel is om huishoudhulpen goed voor te bereiden op hun taken, zodat ze niet alleen effectief en efficiënt kunnen werken, maar ook een positieve ervaring kunnen bieden aan de klanten die ze bedienen.

Opleidingsduur

Training heeft een duurtijd van 4u: - Er wordt tijd gemaakt voor kennismaking en inleiding tot professionele ontwikkeling van huishoudhulp --> schatting: 30 min. - Hoofdthema productkennis (doel van het schoonmaken ; soorten vuil en gebruik van water; productkeuze, PH Waarde en dosering; productmateriaal) krijgt de nodige aandacht en vorming a.h.v. theoretisch materiaal en vormgeving en praktische oefeningen --> schatting: 2u - Hoofdthema ergonomie (ergonomisch schoonmaken met de juiste houdingen; wringtechniek, ramen wassen, stofwissen op hoogte) komt verder aan bod --> schatting: 1u - Afronding, samenvatting, tips en tricks hoe aan te pakken in de praktijk + klantgericht --> schatting: 30 min.

Kostprijs

Training van 4u (aantal deelnemers max. 15 personen): 720 euro excl. BTW (180 euro per uur). Verplaatsingskost van 25 euro.