Gedaan met laden. U bevindt zich op: Veilig & vlot: een wegwijzer voor anderstalige huishoudhulpen in ergonomie, veiligheid en werkplanning

Veilig & vlot: een wegwijzer voor anderstalige huishoudhulpen in ergonomie, veiligheid en werkplanning

  • TALENTINDEX
  • Erkenningsnummer: VG_E_06662
  • Goedgekeurd op: 24 mei 2024

Beschrijving

De opleiding “Veilig & vlot: een wegwijzer voor anderstalige huishoudhulpen in ergonomie, veiligheid en werkplanning” voorziet de deelnemers van cruciale kennis en vaardigheden die essentieel zijn voor hun professionele ontwikkeling en het leveren van kwalitatieve diensten aan klanten. Door deel te nemen aan deze opleiding zullen ze leren hoe ze hun taken op een veilige en efficiënte manier kunnen uitvoeren, terwijl ze ook leren om ergonomische principes toe te passen om fysieke belasting te verminderen en blessures te voorkomen. Daarnaast zullen ze essentiële vaardigheden ontwikkelen in werkplanning, waardoor ze in staat zijn om hun taken effectief te organiseren en hun tijd efficiënt te beheren. Deze combinatie van kennis en vaardigheden zal anderstalige huishoudhulpen helpen om professioneel en zelfverzekerd te werk te gaan, wat niet alleen hun eigen welzijn en tevredenheid zal verbeteren, maar ook de kwaliteit van de dienstverlening die ze aan hun klanten bieden.

Opleidingsduur

De opleiding "Veilig & vlot: een wegwijzer voor anderstalige huishoudhulpen in ergonomie, veiligheid en werkplanning" wordt klassikaal aangeboden in een pakket van 4 uren voor groepen van max. 15 anderstalige deelnemers. Een korte pauze van 10 à 15 min. is inbegrepen. Het aanvangsuur wordt afgesproken met de klant. De opleiding kan op locatie bij het bedrijf worden gegeven of op een externe locatie die wordt gehuurd. Op aanvraag kan TalentIndex een locatie voorzien. Deelnemers dienen vooraf geen voorbereidingen te maken. We vragen wel om een opgeladen GSM mee te brengen, vermits er met een vertaalapp wordt gewerkt. De opleiding is zeer praktijkgericht en stelt deelnemers in staat het geleerde onmiddellijk toe te passen op de werkplek. Onze docenten zijn dankzij hun jarenlange expertise doordrongen van de noden van anderstalige huishoudhulpen.

Kostprijs

De basisprijs bedraagt 680 € per dagdeel (4 uren) voor een groep van max. 15 deelnemers (*de prijs kan jaarlijks worden aangepast). Inbegrepen in deze prijs zijn: voorbereiding, ervaren docent, didactisch materiaal, cursusmateriaal en BTW. Prijs is exclusief verplaatsingskost van de docent (aan het wettelijk tarief). Eveneens niet inbegrepen in de prijs is de huur van een eventuele externe locatie. Deze kost valt ten laste van de klant. De opleiding wordt in het Nederlands gegeven met ondersteuning van een vertaalapp, waardoor alle deelnemers inclusief kunnen deelnemen en de leerstof begrijpen. Onze ervaren trainers, gedreven door zowel hun inhoudelijke expertise als hun jarenlange ervaring in de dienstenchequesector, hebben tevens ervaring met het lesgeven aan anderstaligen, waardoor zij effectief kunnen inspelen op diverse leerbehoeften.