Beschrijving

Wanneer huishoudhulpen een ongeval hebben op de werkvloer is dat nadelig voor 3 partijen : de klant, de huishoudhulp zelf en de werkgever. Tijdens deze vorming leren de deelnemers op een veilige & doordachte manier te werken in huis teneinde ongevallen en gevaarlijke situaties te vermijden. Er wordt stilgestaan bij elektriciteit en gas, het gebruik van giftige producten en valpreventie. We kijken welke stappen we moeten volgen bij een keukenbrand en hoe we hiertegen preventief kunnen optreden. We sluiten af met enkele ergonomische tips bij het gebruik van huishoudelijk materiaal.

Opleidingsduur

Deze vorming kan worden verzorgd voor maximaal 20 personen. De vorming bestaat uit een sessie van 4 uur en kan doorgaan zowel in de voormiddag als in de namiddag, afhankelijk van de voorkeur van de aanvragende organisatie.

Kostprijs

De kostprijs van de vorming is een groepsprijs en bedraagt 134,00 euro/lesuur, of 536,00 euro voor 4 uur. Hierbij worden nog de verplaatsingskosten van onze lesgevers aangerekend. De prijs kan jaarlijks worden aangepast.
Adres
Kroonstraat 1
1750 Lennik
Routeplanner (opent in nieuw venster)