Gedaan met laden. U bevindt zich op: Geboorteverlof: Een Win-Win Situatie! Nieuwsberichten

Geboorteverlof: Een Win-Win Situatie!

Nieuwsbericht
8 juni 2024

ABB financierde het project “Geboorteverlof, neem het op” van de UCLL Research & Expertise in het kader van de projectoproep ‘Actief en gedeeld ouderschap’. Het agentschap is voorstander van een betrokken ouderrol en is ervan overtuigd dat het opnemen van geboorteverlof niet alleen gunstig is voor onze gezinnen, maar ook voor onze organisatie.

Voor ouders: Een Onvervangbaar Moment

Het geboorteverlof biedt ouders de kans om actief betrokken te zijn bij de eerste dagen van hun kind. Het is een tijd om te koesteren, te leren en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Voor werkgevers: Investeren in toekomstig succes

Een betrokken ouder is een productievere werknemer. Door vaders de ruimte te geven om geboorteverlof op te nemen, investeren we niet alleen in hun welzijn, maar ook in de toekomst van onze organisatie. Betrokken vaderschap bevordert een positieve bedrijfscultuur, vermindert verloop en verhoogt de loyaliteit van werknemers.

Samen Sterker

Laten we samenwerken om de opname van geboorteverlof te promoten. Als werkgevers kunnen we het verschil maken door vaders aan te moedigen om deze waardevolle tijd met hun gezin door te brengen.