De lezing van Tim Harford vindt plaats op 5 november van 12u15 tot 13u15, in Kortrijk Xpo (Doorniksesteenweg 216, Kortrijk). De taal van de lezing is Engels. Een unieke kans om deze boeiende verteller in levende lijve te ontmoeten en geïnspireerd te worden over hoe men cijfers nog beter kan begrijpen en gebruiken. En goed nieuws: Statbel en Statistiek Vlaanderen mogen gratis tickets uitdelen.

Interesse? Bezorg ons uw naam en mailadres via deze link(opent in nieuw venster). Wij bezorgen de eerste 50 personen die reageren een gratis ticket voor zaterdag 5 november. Let wel: het gaat om 1 ticket per persoon.

Die dag staan bovendien nog meer boeiende lezingen op het programma. Enerzijds Patrick Luysterman en Bart Van Opstal, met hun boek ‘Een huis kopen zou niet moeilijk mogen zijn’. Anderzijds Michael Van Droogenbroeck en Ewald Pironet, met hun boeken ‘Investeren in de eerste/tweede/derde helft van je leven’. Het belooft dus een boeiende dag te worden voor liefhebbers van de betere statistiek.

Een overzicht en bijkomende info over de lezingen: