Gedaan met laden. U bevindt zich op: Vlaanderen in Cijfers 2022 nu ook beschikbaar in het Engels Nieuwsberichten

Vlaanderen in Cijfers 2022 nu ook beschikbaar in het Engels

Nieuwsbericht
20 september 2022

Statistiek Vlaanderen publiceerde vandaag de nieuwe brochure ‘Flanders in Figures 2022’. Het gaat om de Engelse vertaling van de brochure ‘Vlaanderen in cijfers 2022’ die begin juli werd gepubliceerd.

De nieuwe Engelstalige brochure ‘Flanders in Figures 2022(opent in nieuw venster)’ geeft net als de Nederlandse tegenhanger ‘Vlaanderen in Cijfers 2022(opent in nieuw venster)’ aan de hand van een beperkte set Vlaamse openbare statistieken een kernachtig beeld van Vlaanderen, gepresenteerd in toegankelijke tabellen, figuren en infographics. De statistieken beslaan een ruime waaier aan thema’s en werden gegroepeerd in vier grote onderdelen: bevolking en samenleving, economie en ondernemingen, ruimte en leefomgeving en overheid en bestuur. Achteraan werd een korte vergelijking toegevoegd van de Vlaamse gegevens met de situatie in België en de rest van de Europese Unie.

De Engelstalige brochure is online beschikbaar(opent in nieuw venster), maar kan via dezelfde link ook in gedrukte vorm besteld worden.