In het kader van het programma Cyberveilige Gemeenten, kunnen lokale besturen beroep doen op cofinanciering voor het uitvoeren van een ICT-veiligheidsaudit. De afgelopen 2 jaar maakten reeds heel wat lokale besturen gebruik van dit aanbod, om hun ICT-systemen te laten testen op kwetsbaarheden.

Daarom organiseert Audit Vlaanderen, samen met Deloitte nu een infosessie op 14 september. Tijdens de infosessie zullen geleerde lessen van de afgelopen twee jaar worden toegelicht en worden duidelijke aanbevelingen gedeeld. Verder wordt het aanbod van de ICT-veiligheidsaudits nog eens in de kijker gezet.

Wil jouw lokaal bestuur weten welke risico’s en kwetsbaarheden het meest voorkomen? Ben je benieuwd hoe je hiermee aan de slag kan gaan? Twijfel je nog om als stad of gemeente een ICT-veiligheidsaudit te laten uitvoeren?

Kom dan op 14 september naar de infosessie in Congrescentrum Lamot te Mechelen. Deelname aan de infosessie is gratis, dus schrijf je zeker in. Meer informatie over het programma vind je hier(opent in nieuw venster).