Gedaan met laden. U bevindt zich op: Thematische sessie: 'Klimaatondersteunende tools voor lokale besturen' Nieuwsberichten

Thematische sessie: 'Klimaatondersteunende tools voor lokale besturen'

Nieuwsbericht
3 mei 2023

Omwille van de nood aan een versnelde klimaattransitie worden lokale besturen geconfronteerd met heel wat uitdagingen. Benieuwd naar de tools die beschikbaar zijn om een datagedreven klimaatbeleid te ondersteunen? Schrijf je alvast in voor de volgende thematische sessie Smart Flanders.

Team Stedenbeleid nodigt je uit om op 23/05 een thematische sessie Smart Flanders te volgen van 10u00 t.e.m. 12u30 met als thema LEKP en de ondersteunende klimaattools. We zullen inzoomen op hoe de klimaattools een krachtig beleidsondersteunend instrument vormen die lokale besturen kunnen helpen om de klimaatdoelstellingen gesteld in het LEKP op een efficiënte manier te behalen. Er zal worden ingegaan op het LEKP-kader, de klimaatadaptatietool (VMM) en de Wijkrenovatietool (ABB). Daarnaast zal ook een praktijkgericht voorbeeld worden gebracht.

Inschrijven

De sessie zal online plaatsvinden. Inschrijven kan nog tot 19 mei. Uiterlijk één dag voor aanvang ontvangen de ingeschrevenen een deelnamelink.