Programma

We starten de dag met een openingsshow in het auditorium Charlotte De Witte. Lieven Scheire heeft het over artificiële intelligentie en zoekt met ons de grenzen op hoe ver we technologie binnen laten in onze samenleving. Ook Goedele Van der Spiegel van Digitaal Vlaanderen komt aan het woord. En we ontdekken met Frank Veranneman wat textiel te maken heeft met Digitaal Vlaanderen.

Installeerde u al de MBP-app? Prima! Nog niet? Kom en informeer uzelf tijdens de breakoutsessie om 14u05 in auditorium Annelies Verbeke. Of kom om 11u50 naar auditorium Anemone Valcke. Daar ontdekt u welk project wordt voorgesteld door het winnende Hackathon team.

Dat en nog veel meer kunt u ontdekken tijdens de vele sessies op 22 september. U vindt het volledige programmaoverzicht op onze website. ((opent in nieuw venster))

Vlaanderen Digitaal Awards

’s Avonds, tijdens de nocturne, reiken we de prestigieuze Vlaanderen Digitaal Awards uit. Wie wint er de award voor meest inclusieve project, meest duurzame project en het beste digitale transformatieproject? U verneemt het de avond zelf nog via onze verschillende communicatiekanalen. Hier vindt u alvast de genomineerden.

Beursvloer

Meer dan 90 standhouders verwelkomen u op de beursvloer. Ontdek wat zij u te bieden hebben. En hebt u altijd al willen weten waar het Datanutsbedrijf Vlaanderen voor staat? Bezoek de village van het Vlaamse Datanutsbedrijf en spreek met specialisten en drijvende krachten.

Plan uw bezoek en bekijk hier onze partners (PDF bestand opent in nieuw venster).

Inschrijven

Bent u nog niet ingeschreven? Vandaag is de laatste dag. U heeft tijd tot middernacht via deze link. ((opent in nieuw venster))