Gedaan met laden. U bevindt zich op: Heeft u een vraag over uw aangifte in de personenbelasting? Neem dan contact op met de FOD Financiën Nieuwsberichten van Vlaamse Belastingdienst

Heeft u een vraag over uw aangifte in de personenbelasting? Neem dan contact op met de FOD Financiën

Nieuwsbericht
17 mei 2023

Als u vragen heeft over uw aangifte in de personenbelasting, dient u contact op te nemen met de FOD Financiën. Je kan hen bereiken door te bellen naar het nummer 02 572 57 57 of door het contactformulier van de FOD Financiën(opent in nieuw venster) in te vullen. 

Ook op de site van de Fod Financiën(opent in nieuw venster) vindt u meer info terug over het correct invullen van uw aangifte in de personenbelasting.

De Vlaamse Belastingdienst int de Vlaamse belastingen, zoals bijvoorbeeld verkeersbelasting, onroerende voorheffing, registratiebelasting of erfbelasting, en staat niet in voor de inning en invordering van de personenbelasting.

Gelieve dus niet naar de infolijn van de Vlaamse Belastingdienst te bellen voor vragen over uw aangifte in de personenbelasting. Ook online afspraken maken met de Vlaamse Belastingdienst voor uw aangifte in de personenbelasting heeft geen zin.

Heeft u vragen over de Vlaamse belastingen? Dan kan u natuurlijk wel terecht bij onze infolijn op het gratis nummer 1700.