Gedaan met laden. U bevindt zich op: Podcastreeks van de Genderkamer: Ontgrendeld Nieuwsberichten van Vlaamse Ombudsdienst

Podcastreeks van de Genderkamer: Ontgrendeld

Nieuwsbericht
2 december 2022

Altijd al eens willen meeluisteren met een bemiddeling? Eens willen ervaren hoe dat nu werkt: stem geven aan, belangen op tafel leggen en soms ook standpunten verzoenen? Dit is je kans!

De Genderkamer maakte samen met Anke Verschueren de driedelige podcastreeks Ontgrendeld met verhalen recht uit de e-mailbox en gesprekskamer. De podcastreeks geeft inzage in een echte bemiddeling in een bijna echte zaak van de Genderkamer. Comfortabel proberen te spreken over de meest oncomfortabele dingen. Ja, zo gaat dat er dus echt aan toe.

Elke aflevering behandelt een gefictionaliseerd verhaal dat op één of andere manier bij De Genderkamer terecht kwam.

Aflevering 1 It takes two to tango
‘It takes two to tango’ is deel 1 van de podcastreeks Ontgrendeld en vertelt een fictief verhaal over grensoverschrijdend gedrag in de cultuursector.

Aflevering 2 Bijzondere omstandigheden
‘Bijzondere omstandigheden’ is deel 2 van de podcastreeks Ontgrendeld en vertelt een fictief verhaal over een gezin met een dochter met een beperking dat zich in bijzondere omstandigheden bevindt en de hulp van de ombudsdienst heeft ingeroepen.

Aflevering 3 Uitgezweet
‘Uitgezweet’ is deel 3 van de podcastreeks Ontgrendeld en geeft Mathisse Remi Mulder ruimte om hun ervaringen in de binaire wereld van de sport te delen.

Spotify(opent in nieuw venster)

Google Podcasts(opent in nieuw venster)

Apple Podcasts(opent in nieuw venster)