Justitiehuis, Hasselt - inrichtingswerken

In het kader van de zesde staatshervorming werden de justitiehuizen overgeheveld naar de Vlaamse overheid. Deze overstap was een geschikt moment om de dienstverlening, aan de mensen die in contact gekomen zijn met justitie, te verbeteren. Het voormalige postgebouw in de Bampslaan werd daarom omgebouwd tot een kantoorruimte volgens de principes van Het Nieuwe Werken, met landschapskantoren, vergader- en gesprekslokalen en ruimtes om geconcentreerd te kunnen werken. De inplanting in de stationsbuurt is ideaal gelegen, in de nabijheid van de rechtbank en het parket.

In april 2016 werd de nieuwe locatie in gebruik genomen. De publiek toegankelijke ruimtes bevinden zich op de gelijkvloerse verdieping, de kantoren op de derde en de vierde verdieping. De hoge plafonds, de strakke inrichting en de grote raampartijen zorgen voor een aangename werkomgeving.

Contact

Agentschap Facilitair Bedrijf

Adres
Agentschap Facilitair Bedrijf
Havenlaan 88 bus 60
1000 Brussel
België
Telefoon
02 553 20 00
E-mail
Website
Openingsuren
  • ma - vr08:00 - 17:00

Wilt u onze Data Protection Officer (functionaris voor gegevensbescherming) contacteren? Stuur dan een e-mail naar dpo.hetfacilitairbedrijf@vlaanderen.be.