Virginie Lovelinggebouw, Gent - koffiebar

Bouwheer
Agentschap Facilitair Bedrijf
Bedrag
€ 161.321,16
Adres
Virginie Lovelinggebouw, Koningin Maria Hendrikaplein 70, 9000 Gent, België
Aannemer
Java Coffee Company
Ontwerper
Java Coffee Company
Status
Opgeleverd 2017

De aanbestedende overheid heeft een permanente koffie- en broodjesbar ingericht in het restaurant van het Virginie Lovelinggebouw (VAC Gent). Hier kunnen personeelsleden van de Vlaamse overheid en geregistreerde externe bezoekers in de loop van de dag kwaliteitsvolle koffie(bereidingen) en andere warme dranken aankopen, alsook belegde broodjes, enkele warme snacks (zoals bv. worstenbroodjes), frisdranken, desserts, voorverpakte slaatjes etc.

In de zone van de koffie- en broodjesbar zijn een aantal extra zitplaatsen voorzien waar personeelsleden en externe bezoekers gezellig kunnen vertoeven om hun consumpties te nuttigen of waar er informeel overleg kan plaatsvinden.

Voor de inrichting van deze koffie- en broodjesbar is de aanbestedende overheid op zoek gegaan naar een opdrachtnemer die dit volledige totaalconcept mee kon realiseren. Java Coffee Company bleek hiervoor de geschikte partner. Het resultaat mag er zijn!

Contact

Afdeling Bouwprojecten

Adres
Agentschap Facilitair Bedrijf
Afdeling Bouwprojecten
Havenlaan 88 bus 60
1000 Brussel
België
Telefoon
02 553 20 00
Website
Openingsuren
  • ma - vr08:00 - 17:00

Wilt u onze Data Protection Officer (functionaris voor gegevensbescherming) contacteren? Stuur dan een e-mail naar dpo.hetfacilitairbedrijf@vlaanderen.be.