Plant of schenk zelf een boom vanaf 1 euro

Het Team Vlaamse Rand van ABB lanceerde de overheidsopdracht ‘de Vlaamse Rand boomt’ om 70.000 bomen te planten tijdens de plantseizoenen 2023 en 2024. Het resultaat? ABB zette een participatieve crowdfundingactie op met Growfunding vzw en steekt samen met de Bûûmplanters de handen uit de mouwen om dat recordaantal van inheemse bomen en struiken te planten. De overige 30.000 bomen planten we tijdens de 2 edities van het Gordelfestival.

Vanaf 1 euro kan je bomen aankopen. Je kan die op een eigen locatie te planten of schenken aan een door de Bûûmplanters gekozen locatie binnen de Vlaamse Rand. De crowdfundingcampagne loopt van 21 maart tot eind juni 2023(opent in nieuw venster).

Plant bomen voor jouw gemeente

ABB roept lokale besturen op om hun burgers warm te maken voor ‘de Vlaamse Rand boomt’ en zo samen te werken aan een groenere toekomst voor de regio. Dit project biedt de kans om daar concreet aan bij te dragen. Laten we onze krachten bundelen en samenwerken om onze gemeenten groener en duurzamer te maken.

Hoe kan jouw gemeente helpen?

Deelnemende gemeenten hebben recht op een op maat gemaakt communicatiepakket.

Wat houdt dat in?

  • 250 gepersonaliseerde posters met FSC certificaat
  • Gepersonaliseerde banners, afbeeldingen en GIF’s voor online gebruik op websites, Facebook, Instagram en andere (sociale) media
  • Gepersonaliseerde afbeeldingen voor offline gebruik: lokale bladen, folders en andere communicatie

Boomt jouw gemeente mee?

Vraag je communicatiepakket aan bij Indiandribble(opent in nieuw venster), het ondersteunende communicatiebureau bij de campagne.

Inhoud is aan het laden