Filter

Doelgroep
Categorie

400 resultaten

Digitale HoReCa Menu

Restomenu • Gezondheid, Informatieoverdracht

Wij leveren gedigitaliseerde menu kaarten, die kunnen gescand worden aan de hand van een QR-code. De menu is volledig aanpasbaar in beschikbaar in 3 talen.

Gratis COVID-19 dashboard voor gemeenten

SIGGIS • Informatieoverdracht

Sciensano publiceert dagelijks updates van de COVID-19-besmettingen. Om hierover te communiceren binnen uw gemeente bieden wij u een dashboard dat u gratis kunt plaatsen op uw eigen website.

Gratis online afhaal- en leveringssysteem

Webzo.be • Gezondheid, Informatieoverdracht

Met ons systeem kunnen restaurants online bestellingen accepteren voor zowel afhaal als levering. Het restaurant ontvangt de bestelling via een app op de smartphone of tablet.

Beter overzicht in je kmo van alle acties en processen

too-doo

Ons platform helpt het kmo management met een beter overzicht op lopende acties, een persoonlijk actieregister voor elke medewerker, duidelijke procesbeschrijvingen en centralisatie van informatie

Conversationele quiz

Qdots • Informatieoverdracht

Met Quizbot maak je in een mum van tijd een chatbot die peilt naar de kennis van je doelgroep. In deze basisversie maak je zelf op een uiterst eenvoudige en intuïtieve manier een multiple choice quiz.

Bezoekregistratie app

Cubigo • Bedrijfsprocessen beheren, Social distancing

De Bezoekregistratie helpt woonzorgcentra om de bezoekkalender flexibel te beheren en alle bezoekinformatie te registreren. Bezoekers kunnen zelf een familiebezoek plannen via de applicatie.

Online juridische dienstverlening

Helder Recht • Rechtspraak

Een online juridische assistent die cliënten/burgers helpt in het vinden van antwoorden op dagelijkse juridische vragen.

Slimme telpaal voor capaciteitsplanning

Edgise • Social distancing

Telly werkt a.d.h.v. edge-computing, privacy-focused, om AI-verbeterde interpretaties te maken van zijn omgeving en passanten zodat bedrijven werknemers en klanten veilig terug kunnen toelaten

Digitale menukaart

Heleus • Social distancing

Horeca uitbaters kunnen in een professioneel dashboard het menu dynamisch maken en aanpassen, klanten kunnen op hun eigen smartphone de menukaart en details bekijken

Digitale menukaart via QR-Code

QR Menu App • Social distancing

Met een QR-code kan de restaurantbezoeker het menu zonder het aanraken van papier of een klassieke menukaart, openen, doornemen, reserveren, bestellen en contactgegevens achterlaten.

Website met webshop voor horeca

Rakedi • IT, Marketing, Social distancing

Rakedi maakt het mogelijk om meer klanten te bereiken door het aanbieden van een persoonlijke website met online bestelplatform. Door het gebruik van tijdsblokken worden lange wachtrijen vermeden.

Intern communicatieplatform voor de zorgsector

SanRemo NG • Bedrijfsprocessen beheren, Informatieoverdracht

Met Opyx wordt elke medewerker en team bereikbaar via berichten, werkbonnen en advalvas. Zo wordt elke medewerker meer betrokken binnen de organisatie via browser of app.

Digitale menukaarten voor horeca

Qcard • Social distancing

Restaurantbezoekers kunnen met hun smartphone een menukaart raadplegen door een QR-code te scannen. Groot voordeel qua hygiëne aangezien restaurantbezoekers zonder contact de menukaart kunnen raadplegen.

Online geboortelijst

Pakske • Social distancing

Via Pakske kunnen toekomstige ouders gratis een geboortelijst leggen. Ze kunnen items toevoegen van eender welke (web)shop of winkel. Ook tweedehandsspullen zijn mogelijk. Geen fysiek bezoek nodig.

Anonieme contact tracing

Esoptra • Contact tracing

Savitas QR biedt anonieme contact tracing aan bedrijven die een 2e lockdown willen voorkomen. Werknemers worden verwittigd bij blootstelling aan infecties. Privacy & welzijn staan centraal.