We vonden 382 resultaten

Digitaal goedkeuren en ondertekenen van documenten

KeySign • Bedrijfsprocessen beheren, Telewerk

KeySign biedt een platform aan om workflows voor het goedkeuren en ondertekenen van documenten te beheren en op te volgen. Ondertekenen kan door middel van de Belgische eID en tal van andere methodes.

Videoconferencing

Enghouse Interactive • Telewerk

Videocommunicatie – ongecompliceerd en realistisch als een persoonlijke ontmoeting met hoge standaarden op het vlak van gegevensbescherming, nodig in bijvoorbeeld medische en financiële aangelegenheden.

Ziekenhuisbedplanning

Prior-IT • Bedrijfsprocessen beheren

Hermes maakt het mogelijk voor ziekenhuizen om de bedbezetting te voorspellen en zo efficiënter te kunnen handelen in functie van de beschikbare bedden en de personeelsinzet.

Contactloos bedrijfskritische documenten versturen

Quadient • Bedrijfsprocessen beheren, Telewerk

Een oplossing die toelaat om bedrijven van thuis uit businesskritische documenten digitaal te centraliseren (facturen, etc) + digitaal te versturen zonder naar kantoor te moeten gaan.

Social distancing wearable

Maggy • Social distancing

Ons klein draagbaar toestel geeft een geluid of trilling weer van zodra iemand dichter dan 1,5m van je staat. Het laat bedrijven toe om werknemers en klanten op een veilige manier te ontvangen.

Digitaal Zorgdossier VAPH en Jeugdzorg

Licquid • Gezondheid, Welzijn

eCQare biedt een online oplossing voor het cliëntendossier voor het VAPH en de Jeugdzorg. Met enkel een browser heeft men o.a. toegang tot alle mogelijke informatie rond de cliënt en de begeleidingen.

Toegangscontrole en personentelling

VanRoey.be • Bedrijfsprocessen beheren, Social distancing

Toegangscontrole en hoeveelheidsmonitoringsysteem voor het gecontroleerd toelaten van x aantal personen in een ruimte. Uit te rusten met fysiek poortje of warmtebeeldcamera.

Platform Digitale Archivering

Archive-IT • Bedrijfsprocessen beheren

Archive-IT ondersteunt organisaties bij fysieke en digitale archivering. Wij digitaliseren en hebben een platform voor digitale toegankelijkheid. Multi-locatie toegankelijkheid en AVG proof.

Digitale wachtrij

Linr • Bedrijfsprocessen beheren, Social distancing

Controleer het aantal mensen dat gelijktijdig in de winkel mag zijn, stel je klanten tevreden en zorg dat ze hun tijd nuttig kunnen besteden.

Digitale werfkeet

BuildEye • Bedrijfsprocessen beheren, Telewerk

Communicatie via telefoon, e-mail, SMS en vooral heel veel onduidelijkheid bij particuliere werven zijn verleden tijd. Bouwprofessionals gebruiken nu BuildEye voor afstemming met elkaar en eindklant.

Digitaliseer de documentenstroom binnen uw organisatie

Wolters Kluwer • Financiën

Basecone is een tool voor kmo’s die hun administratie en boekhouding op elkaar willen afstemmen.

Online energiecontractenbeheer

Encovan • Bedrijfsprocessen beheren, Financiën

Energiecontractenbeheer voor patrimoniumbeheerders en grote energieverbruikers. Onze software vermijdt stilzwijgende verlenging van energiecontracten en toont wanneer je contracten gunstig afsluit.

Mentaal welzijn in de werkomgeving

Pillar.chat • Welzijn

Pillar.chat wordt aangeboden aan werkgevers teneinde het mentaal welzijn van hun werknemers te verhogen. Pillar.chat biedt een oplossing voor de psychologische uitdagingen in periode van COVID-19.

Digitale verkoop en marketing

Digitalcats • Marketing

De overstap van 'gewone' verkoop naar online verkoop is niet altijd eenvoudig, en vaak weet je niet zo goed hoe je eraan moet beginnen. 

Digitaal Identificeren en contracteren van klanten

Docbyte • Bedrijfsprocessen beheren, Financiën, Marketing

Gratis advies over digitale klantenacquisitie. Hoe kunnen we klanten identificeren en contracteren in een wereld met social distancing?