Probleem of uitdaging

Welk probleem of uitdaging ziet uw organisatie in de samenleving als gevolg van deze coronacrisis, waar digitalisering een hulpmiddel zou kunnen betekenen?

1. Beschrijf het probleem of de uitdaging die is ontstaan als gevolg van de coronacrisis. Welke dienstverlening kan hierdoor niet langer plaatsvinden? Wat was de situatie voor de coronacrisis?

2. Wat zou volgens u een concrete oplossing voor het probleem of de uitdaging zijn? Welke obstakels ziet u hierbij momenteel?

3. Onder welke categorie valt uw probleem of uitdaging? Deze categorieën worden op de site ook gebruikt als filter.

4. Om uw probleem of uitdaging gemakkelijker te kunnen linken aan een oplossing of aanbod, kunt u hieronder ook verfijnde categorieën aangeven die bij uw probleem of uitdaging van toepassing zijn.

5. Welke doelgroepen zijn betrokken, worden momenteel getroffen, of kunnen een oplossing voorzien? Deze doelgroepen worden op de site ook gebruikt als filter.

6. Vul de gegevens van uw organisatie in. Het toevoegen van persoonsgegevens is niet verplicht, maar zonder deze gegevens kunnen we geen rechtstreeks contact met u opnemen om u feedback te geven over uw inzending of om eventuele vragen te bespreken.