Zeetong, pladijs en langoustine zomervissen 2021

Vanaf 1 juni zetten we volgende soorten in de schijnwerpers: zeetong, pladijs en langoustine. Deze heerlijke Noordzeevissen verdienen een steuntje in de rug.

Wie vis wil eten heeft keuze te over. Elk seizoen zetten we in samenspraak met de hele keten drie soorten in de kijker. We kiezen daarbij bewust ook voor minder gekende soorten en bijvangsten aangevoerd in onze visveilingen. In juni, juli en augustus geven we extra aandacht aan zeetong, pladijs en langoustine.

We maken deze soorten bekend door middel van advertenties in diverse lifestyle- en weekendmagazines. Ook online zijn we aanwezig met korte videospots en artikels.

De verkooppunten van vis kunnen mee doen aan de campagne en ons campagnemateriaal gebruiken: winkelaffiches en folders in een handige toonbankdisplay met productinformatie, recepten en gebruikstips voor de consument. Nog meer kooktips en -inspiratie zijn te vinden op lekkervanbijons.be/vis. Daar vind je ook achtergrondverhalen en getuigenissen van mensen uit de visserijsector.