Wie wordt Groentevakman van 2023?

Ook dit jaar gaat de titel van ‘Groentevakman van het jaar’ naar de meest aantrekkelijke groente- en fruitafdeling bij Vlaamse zelfstandige supermarkten, groentespeciaalzaken en marktkramers. De winnaars worden half juni bekend gemaakt, kandidaten kunnen zich vanaf nu inschrijven. Ken jij een versspecialist met een passie voor groenten en fruit van bij ons? Beschikt men over de nodige productkennis, klantvriendelijkheid en wordt er streng gewaakt over kwaliteit en versheid? Dan kan jij een versspecialist nomineren voor de ‘Groentevakman van 2023’.

Inschrijven doe je via www.groentevakman.be voor vrijdag 17 maart 2023. Supermarkten en speciaalzaken kunnen ook zichzelf voordragen als kandidaat. De jury kiest de mooiste, creatiefste, origineelste en meest seizoensgebonden fruit- en groenteafdeling in twee categorieën: speciaalzaken en buurtsupermarkten.

De winnaars ontvangen een waardebon van € 1.000 (voor de aankoop van groente van bij ons), aandacht voor de winkel op de media van Buurtsuper.be, exclusieve Groentevakman-schorten voor het personeel, een raamsticker en ander publiciteitsmateriaal voor de winkel.

Iedereen die aan de wedstrijd deelneemt, ontvangt na afloop een individueel rapport van de mysteryshoppers. Wie niet in de prijzen valt, krijgt dus een unieke kans om heel wat bij te leren.