B2 Supermarkt Broekmans wint titel van Mooiste Kaastoog 2021 - categorie Buurtsupers

Op 13 juli werd B2 Supermarkt Broekmans uit Heusden-Zolder, de winnaar van de Mooiste Kaastoog 2021 in de categorie buurtsupers. Ze werden op 5 augustus gelauwerd vanwege de verlofperiode van de medewerkers. De wedstrijd is een onderdeel van de Beste Versspecialist 2021 en is een initiatief van VLAM om versverantwoordelijken te belonen voor hun dagelijkse inspanningen om Kazen van bij ons in de kijker te zetten. Alle zelfstandige buurtsupers konden deelnemen.

Een uitnodigende versrayon is het beste lokmiddel voor een zelfstandige onderneming, want consumenten associëren kwalitatieve versproducten met een kwaliteitsvolle zaak. Met een aantrekkelijke versrayon krik je dus meteen het imago op van je hele winkel. En door producten van bij ons in de kijker te zetten, speel je bovendien in op de groeiende vraag van consumenten naar lokale producten.

Met de wedstrijd ‘Mooiste Kaastoog’ wil VLAM versverantwoordelijken en hun team hiervoor motiveren en hen belonen voor hun dagelijkse inspanningen om Belgische kazen in de kijker te zetten.

Verloop van de wedstrijd

Alle zelfstandige buurtsupers konden zich inschrijven voor de wedstrijd Mooiste Kaastoog. De deelnemers van de wedstrijd kregen van 24 februari tot en met 6 april 2021 de tijd om hun kandidatuur in te dienen via de website www.besteversspecialist.be. Een expertenjury beoordeelde de kandidaturen.

Wie naar de volgende ronde mocht, kreeg enkele mystery shoppers over de vloer. Die beoordeelden de kandidaten op een tiental criteria, zoals de aantrekkelijkheid van hun rayon en het aanbod van Kazen van bij ons.

De vijf overgebleven finalisten in de categorie buurtsupers kregen vervolgens de opdracht om een creatieve promotieactie te bedenken met Belgische kazen.

De prijsoverhandiging gebeurde op het winkelpunt van de winnaar.

Prijzenpakket

De winnaar van de Mooiste Kaastoog in de categorie buurtsupers krijgt een cheque van 1.000 euro, een luxe kaasplank, promotiemateriaal om de overwinning in de kijker te zetten op het winkelpunt én media-aandacht.

B2 Supermarkt Broekmans uit Heusden-Zolder is de winnaar van de Mooiste Kaastoog 2021.

Bij B2 Supermarkt in Zolder vind je een klein paradijs voor de kaasliefhebber terug. Er is zowel vers afgesneden kaas ter beschikking in de bedieningstoog als voorverpakte kazen in zelfbediening. Met veel aandacht voor de kwaliteit en herkomst van de kazen, hebben de klanten een enorme selectie aan kazen om uit te kiezen. Zo is er een grote keuze aan kazen van bij ons. Meer zin in een lekkere kaasschotel? De kaasdames maken de mooiste schotels voor je klaar. In de bediening hebben ze twee koelingstogen: een toog met de zachte en harde kazen die met de hand gesneden worden, ideaal voor een kaaspuntje of op een kaasschotel. Als tweede hebben ze een grote toog met tal van heerlijke kaasbollen om te snijden en raspen. De prijskaartjes van de kazen zijn bovendien altijd voorzien van de bijhorende allergenen en de melksoort (gepasteuriseerd/rauw, koe, schaap…).

Ingeborg: “Ons kaastoogje is misschien niet zo groot, maar blinkt uit in het divers aanbod, de kwaliteit van de kazen en de beste service.
Het mag getoond worden hoe onze werknemers met de nodige passie de kazen elke dag opnieuw knap presenteren.
Broekmans heeft een groot hart voor lokale producten en staat gekend om het streven naar de beste kwaliteit. Voor ons, zijn Kazen Van Bij Ons dus onmisbaar in het assortiment.”

In deze categorie werden twee winnaars geselecteerd. De andere winnaar is Alvo Tessenderlo.

De finalisten

Het welverdiende zilver en brons gaat naar Proxy Declercq Sint-Joris-Weert kiest in hun kaasatelier voor gezellige tafelmomenten met familie en vrienden en daar hoort kaas bij: van apero naar hoofdschotel tot dessert en Spar Express Middelkerke, zij doen er alles aan om kazen aan te bieden volgens de seizoenen. De klanten appreciëren hun aanpak en kunnen altijd terecht voor een kaasplank of een sneetje kaas voor de boterham dat met zorg wordt afgesneden met een warm kaasmes.

Foto’s op aanvraag via VLAM, B2B@vlam.be.

Perscontact

VLAM | Robin Romy | Verantwoordelijke Retail en Foodservice |
robin.romy@vlam.be |+32 476 60 77 35