Bessen vol plezier

Zachtfruit is snoepfruit, verwenfruit, plezierfruit. Dat maken we duidelijk met een gloednieuwe campagne die het lekkerste zomerfruit van bij ons in de kijker zet. En omdat dit heerlijks nog tot in oktober wordt geoogst bij ons, loopt de campagne tot die tijd. Hartveroverende video’s die online verspreid worden zullen het werk doen.

Gezonde snack
Zorg dragen voor jezelf door gezond te eten wordt steeds belangrijker. Verstandig omgaan met onze toenemende neiging om meer te snacken hoort hier ook bij. Snacking is niet per definitie ongezond: als je opteert voor fruit bijvoorbeeld.
Geen ander fruit is zo snackable als zachtfruit. Zachtfruit is een verzamelnaam voor aardbeien, frambozen en allerhande bessen. We nemen er ook de kersen bij, nog zo’n heerlijke zomerse lekkernij.
Al deze fruitsoorten hebben gemeen dat ze heerlijk, kleurrijk, klein en gezond, verleidelijk en aantrekkelijk zijn. Of anders gezegd: zachtfruit is de kortste weg naar een klein moment van plezier, van jezelf te verwennen. Het zijn gezonde snoepjes van de natuur.
Samengevat: zachtfruit is snoepfruit, verwenfruit, plezierfruit. Het zijn bessen vol plezier.

Online videocampagne
VLAM zet vanaf 24 mei hoog in met een online campagne die deze boodschap uitstraalt.
De slogan van de campagne is “Bessen, bezen en frezen. Mondvol plezier. Van voorjaar tot najaar, zoet of zuur, helemaal natuur.”. Met video’s bewijzen we dat dit klopt door mensen te tonen die de heerlijk zoete smaak van bessen, aardbeien en frambozen voor het eerst proeven. Expressieve mensen die hun emoties de vrije loop laten: peuters. De kleintjes ontdekken het fruit en experimenteren ermee, met herkenbare situaties inclusief de nodige vlekken tot gevolg.

Naast deze ludieke video hebben we 13 fruithacks met zomerfruit in petto. Het zijn video’s van 15 seconden met kleine tips & tricks die ervoor zorgen dat bessen en bezen met weinig moeite veel plezier kunnen brengen. We leren bijvoorbeeld hoe je gemakkelijk aardbeien kan ontkronen, kersen kan ontpitten, hoe je yoghurtsnoepjes kan maken met blauwe bessen en fruitwater.

We verspreiden de video’s via sociale media (Facebook en Instagram) en YouTube. We gaan van start op 24 mei en gaan door tot half oktober. Want ook dan vind je nog volop bessen en bezen van eigen bodem in de handel.

Bijgevoegd vind je enkele foto's. Hier vind je een van de video's.

 

Download documenten