De tuinaannemer laat jou genieten van je tuin

Deze herfst voeren we volop campagne om de meerwaarde van een tuinaanlegger in de kijker te zetten. Hiervoor zetten we verschillende kanalen in.

Een tuin aanleggen en onderhouden zonder zorgen ? Daarvoor kan je beroep doen op een professionele tuinaanlegger. VLAM voert in september en oktober campagne om de meerwaarde van een tuinaanlegger in de kijker te zetten. Hiervoor zetten we radio, sociale media en YouTube in.

© Joan De Bruyckere

Op Radio 1 zal opnieuw de radiospot te horen zijn over het Tuinaannemereffect. Vrij vertaald: jij kan volop genieten van je tuin omdat je het werk (deels) uit handen geeft aan een professionele tuinaannemer. Er zullen ook spotjes lopen op Youtube en sociale media. Online worden ook reportages gebracht met getuigenissen van tuineigenaars over hun tuinbeleving en ervaring met hun tuinaannemer.

In samenwerking met De Standaard verkiezen we naar de publiekswinnaar van de jaarlijkse wedstrijd ‘De Vlaamse Tuinaannemer’, die de mooiste realisaties bekroont van tuinaannemers. De uitreiking daarvan gebeurt op 24 oktober.

Op zoek naar een tuinaannemer of tuininspiratie ? Kijk op tuinaannemer.be.