Feestprogramma Lekker van bij ons op njam!

"Feest van eigen bodem"

Wie feest zegt, denkt aan lekker eten. Ook nu - of zelfs nu meer dan ooit. Daarom sloeg VLAM de handen in elkaar met njam! en topchef Bart Desmidt. Hij tovert vanaf 30 november heerlijke en haalbare feestgerechten op tafel, allemaal op basis van producten van bij ons. Zo willen we de Vlaming die tijdens de feestdagen misschien iets meer dan gemiddeld aan het kokerellen slaat volop inspireren met onze topproducten. Opgepast... Risico op watertanden!

© njam!

Op het feestmenu

Zet aperitiefhapjes op tafel en de feestsfeer is gezet. Bart toont dat je met een assortimentje kazen van bij ons en typisch Vlaamse vleeswaren verrassende apero-hapjes kan creëren. Voor de grotere honger serveert hij een mals varkenskroontje, een winters witloofpannetje, verschillende verrassende aardappelbereidingen en griet, een typische wintervis. En als dessertje zorgt Bart voor verwenmomentjes met melk en eitjes in de hoofdrol. De zoetekauwen kunnen zich verwachten aan meringue met advocaat en rijstpap. Mét gouden lepeltje! Als extra smaakmaker pimpt Bart de recepten met enkele traditionele Vlaamse streekproducten.

Van tv en je tablet tot in de keuken

Er komen vier verschillende afleveringen van 'Feest van eigen bodem', goed voor twee aperitiefmomenten, vier hoofdgerechten en twee dessertjes. VLAM voorziet voor en na elke aflevering een billboard om het partnership van Lekker van bij ons te benadrukken. Daarnaast is er een stevig online pakket om de producten van bij ons volop te laten schitteren. Zo delen we in enkele blog-artikels heel wat productweetjes en extra inspiratie. Via de nieuwsbrieven van njam! en Lekkervanbijons.be én de sociale media van beide partners zullen de recepten en het programma ook de hele feestperiode lang in de kijker lopen. Houd dus zeker ook onze Facebook- en Instagram-pagina’s in de gaten.

Benieuwd naar de feestmenu’s? Stem dan vanaf 30 november zeker af op njam! of surf naar www.njam.tv/programmas/feest-van-eigen-bodem.

En wie graag nog wat meer inspiratie heeft, kan steeds eens door ons kookplatform snuisteren, want met Lekker van bij ons is het altijd feest!

www.lekkervanbijons.be