Floor deelt planten uit aan studenten

Omdat planten bijdragen aan een gezonde blokomgeving deelt Floor opnieuw plantjes uit in mei, tijdens de blokperiode. Vier locaties worden aangedaan: Antwerpen, Leuven, Brussel en Gent.


Kamerplanten zijn niet meteen top-of-mind bij studenten. Nochtans hebben ze belangrijke voordelen. Ze zuiveren namelijk de lucht in de kamer. Daarnaast werken ze door hun verfrissend uitzicht ook positief op het welbevinden van mensen. De kotstudent heeft dus alleen maar baat bij kamerplanten.

VLAM brengt kamerplanten al enkele jaren in de schijnwerpers tijdens de blokperiode. De jongerencampagne voor bloemen en groen van VLAM, Floor, gaat dan op pad met een minibusje gevuld met planten. Deze worden gratis uitgedeeld in vier steden waar veel studenten zijn: Antwerpen, Leuven, Gent en Brussel.

De vorige jaren was de uitdeelactie met het Floor-busje telkens een enorm succes. De studenten weten de plantjes zeker te waarderen, zowel omwille van de plant zelf, als omwille van de mooie presentatie en de onderhoudstips. Dit keer schakelt Floor de creatieve kunsten in van Eva Mouton. Zij zal de huisstijl ontwerpen voor het Floor-busje, de plantenpotjes en de kaartjes met de verzorgingstips.

Hieronder de rittenagenda van het Floor-busje:
Gent: 2 tot 4 mei
Antwerpen: 9 tot 11 mei
Leuven: 16 tot 18 mei
Brussel: 22 tot 24 mei

Dit zijn de plantjes die we uitdelen:
- Chamaedorea
- Cactus
- Vetplant
- Varenachtige
- Klimop
- Chlorophytum
- Dracaena

Meer weten? Floor.be.

Download documenten