Kookplatform lekkervanbijons.be vernieuwd

VLAM’s succesvolle kookplatform is vernieuwd. De site werd technisch onder handen genomen en kreeg een frissere look, die wel perfect blijft aansluiten bij de eerder bepaalde huisstijl. Het is een rustigere website, waarin men makkelijk zijn weg vindt, ook bij mobiel gebruik.

Wat is er nieuw ?

- Je zal sneller resultaten vinden bij het zoeken naar recepten dankzij de gestuurde en open zoekfuncties.
- Je kan de ingrediënten van de recepten aanpassen naar gelang het aantal personen waarvoor je kookt.
- Je kan de ingrediënten aanvinken en toevoegen aan je boodschappenlijstje of kopiëren naar je eigen notitie-app. Je kan het boodschappenlijstje vervolgens raadplegen in je persoonlijk profiel.
- Met je persoonlijk profiel kan je favoriete recepten en artikels opslaan.
- Je kan recepten beoordelen door ze een aantal sterren te geven.
- De homepagina past zich aan aan de gegevens die je hebt opgeslagen in je persoonlijk profiel. Je zal m.a.w. recepten te zien krijgen die voor jou interessant zijn.

En verder

- We voorzien meteen al een online campagne om de vernieuwde website een boost te geven.
- De eerstkomende maanden maken we werk van Lekker van bij ons voor professionals (horeca en retail). Deze zal www.versondernemer.be vervangen.

Vanzelfsprekend

Lekkervanbijons.be blijft inspireren en informeren over producten van bij ons op het ritme van de seizoenen en de actualiteit. We doen dat met recepten, kookvideo’s, verhalen van vakmensen en ambassadeurs van Lekker van bij ons, die we ook verspreiden via de wekelijkse nieuwsbrief en via sociale media (Pinterest, Facebook, Instagram en Twitter). Op 1 december telden we ongeveer 12, 5 miljoen bezoeken voor 2021, ongeveer 65.000 nieuwsbriefabonnees en 145.000 volgers op sociale media. We hebben ook een Franstalige versie, www.biendecheznous.be.