Lekker van bij ons nu ook voor professionals

Versondernemer.be kreeg na vijf jaar een volledige make-over. De website wordt opgesplitst voor verswinkels en horeca. Elke doelgroep krijgt zo zijn eigen platform, zodat ze meer gerichte informatie en inspiratie kunnen vinden voor hun eigen professionele activiteiten met lokale producten.

Wat te verwachten als professional?

De website werd opgedeeld in twee doelgroepen, aangepast naar jouw professionele leefwereld zodat jij als professionele bezoeker nog vlotter jouw weg vindt. Hij kreeg bovendien een totale make-over, volledig in de huisstijl van lekkervanbijons.be. Daarbovenop voorzien we een nieuwigheid: de filter. Hiermee verfijn je het aanbod op de gewenste informatie én op de productgroep.

Maak kennis met de nieuwe websites voor professionelen:

www.lekkervanbijons-verswinkels.be:

voor de uitbaters van een speciaalzaak of supermarkt die overtuigd zijn van de kwaliteit en smaak van producten van bij ons.

Op Lekker van bij ons-Verswinkels.be ontdek je een waaier aan inspiratie en informatie over lokale producten om je zaak te ondersteunen in de verkoop van jouw assortiment met producten van hier:

Bezoek snel Lekker van bij ons-Verswinkels.be, want er valt heel wat te ontdekken voor het lokaal aanbod van jouw zaak.

www.lekkervanbijons-horeca.be:

voor de horecaprofessional en het onderwijs met opleidingen rond voeding.

Om je te inspireren met al het lekkers dat Vlaanderen te bieden heeft, bieden we jou op Lekker van bij ons-Horeca.be een waaier aan inspiratie en informatie over lokale producten:

Bezoek Lekker van bij ons-Horeca.be en ontdek alle interessante informatie over en inspiratie voor lokale producten voor jouw zaak of lessen.

Contact B2B binnenland:

Robin Romy
0476 60 77 35
b2b@vlam.be