Toon de power van de flower op Moederdag

Bloemen blijven de attentie bij uitstek voor Moederdag. Ze brengen je gevoelens van dankbaarheid, liefde en genegenheid oprecht over. VLAM zet Moederdag in de kijker in samenwerking met Radio Nostalgie, De Cooke en Verhulst Show en de online redactie van Het Nieuwsblad.

Poster Moederdag

Bloemen blijven de attentie bij uitstek voor Moederdag. Ze brengen je gevoelens van dankbaarheid, liefde en genegenheid oprecht over. Leuk is dat je voor elke smaak een gepaste bloem of een mooi boeket kan vinden. Eén enkele bloem kan je moeder al in het hart raken maar ook een bloeiende kamerplant of een boeket klaren deze klus.

VLAM toont de power van de flower samen met Radio Nostalgie, De Cooke en Verhulst Show en de online redactie van Het Nieuwsblad. We zetten de feestdag in de kijker met #depowervandeflower.

Op 3 mei trapt Radio Nostalgie de week van Moederdag af met een interview over het effect dat mensen ervaren wanneer ze bloemen krijgen. De hele week loopt er een radiospot om de samenwerking te ondersteunen. Op zondag 9 mei presenteert Leen Demaré de Flower Power List waarbij luisteraars hun moeder in de bloemetjes kunnen zetten. De radiostudio wordt de hele week aangekleed met de power van de flower.

Op woensdag 5 mei is Nora Gharib te gast bij Gert en James. Ze vertelt er over het moederschap en een fotoshoot waarbij ze gehuld in duizenden bloemen werd gefotografeerd. Een boost voor haar humeur!

Op Nieuwsblad.be en DeStandaard.be verschijnt een artikel dat doorverwijst naar groenvanbijons.be, de inspiratiesite voor bloemen en groen van VLAM.

Op de bloemenverkooppunten wordt dankbaar gebruikgemaakt van het promotiemateriaal dat VLAM voorziet (print en digitaal).