VLAM opnieuw partner van ‘Goed Geplant’ bij VTM

VLAM gaat opnieuw in zee met VTM voor het tweede seizoen van het gesmaakte tuinprogramma ‘Goed Geplant’. Daarin helpen tuinaannemers Eef en Jaan acht tuineigenaars om de tuin van hun dromen te realiseren. De uitzendingen starten op 21 oktober.

Garden patio with furniture and lawn in a typical English back garden in London, UK; Shutterstock ID 1427886338; purchase_order: Studio Entertainment / DPG Media; job: ; client: ; other:
Bron: DPG Media

Een tuindroom realiseren en er ook een wedstrijdelement aan koppelen. Het is het geslaagde format van ‘Goed Geplant’ in een notendop. In het tweede seizoen gaan professionele tuinaannemers Eef Coolen en Jaan Van Kerkhoven kort opnieuw de uitdaging aan om een unieke tuin te ontwerpen voor acht verschillende tuineigenaars.

Ze starten met het grondig bestuderen van de bestaande situatie en de wensen en dromen van de tuineigenaars. Dan start het maken van het ontwerp, rekening houdend met het budget van de tuineigenaars. Die kiezen de winnaar en het winnende tuinontwerp wordt uitgevoerd. De verliezer helpt de winnaar om de droomtuin tot leven te brengen.

‘Goed Geplant’ past helemaal in de filosofie van de VLAM-campagne “Het tuinaannemereffect”. Met deze campagne overtuigt VLAM consumenten om een professionele tuinaannemer in te schakelen voor tuinaanleg of tuinonderhoud.

Dat de tuin een steeds belangrijker deel van onze eigen stek wordt, is geen verrassing. Meer dan ooit geniet de Vlaming graag in zijn eigen tuin van het groen en de rust. ‘Goed Geplant’ toont hoe tuinaannemers dit kunnen helpen realiseren. Hoe groot of klein de tuin ook mag zijn, Eef en Jaan gebruiken hun expertise en creativiteit om elke ruimte maximaal te benutten en iedere week om te toveren aan de hand van een nieuw en origineel concept. Ze hebben daarbij oog voor klimaatvriendelijke oplossingen.

Benieuwd wiens ontwerp het meeste in de smaak valt? Kijk vanaf zaterdag 21 oktober om 18.20 u acht weken lang naar VTM ‘Goed Geplant’. Er is een herhaling voorzien op zondag om 12.20 u. Aflevering gemist of niet thuis? Dan kan je de afleveringen herbekijken op VTMGO.