Week van Valentijn

Valentijn is een belangrijk bloemenmoment, ook in deze moeilijke periode. Bloemen zeggen immers zoveel meer dan woorden.

Laat je hart spreken en verwen je lief(ste) met een fleurig boeket, een mooie kamerplant of één mooie snijbloem.

Om je aankopen in zo veilig mogelijke omstandigheden te laten verlopen, kan je gerust al vóór valentijnsdag langsgaan bij een florist. Net omwille van die veiligheid roept de beroepsvereniging van de floristen trouwens op om er een “Week van Valentijn” van te maken. Er zal steeds keuze genoeg zijn en de bloemen en planten zijn dagvers.

poster Valentijn

VLAM brengt Valentijn onder de aandacht via posters op de verkooppunten en een samenwerking met Radio Nostalgie en de online redactie van Het Nieuwsblad. Op 5 februari trappen we de campagne af onder de noemer #depowervandeflower. Radio Nostalgie interviewt sexuologe Sara over het langdurige gelukseffect dat men ervaart wanneer men bloemen en planten krijgt. De hele week loopt er een radiospotje om de samenwerking te ondersteunen en de radiostudio is aangekleed met de power van de flower. Tijdens het valentijnsweekend van 12, 13 en 14 februari worden er 5 luisteraars blij gemaakt met een boeket.

Op Nieuwsblad.be verschijnt er een valentijnartikel met aandacht voor bloemen, dat doorverwijst naar de power van de flower op groenvanbijons.be. Daarnaast kocht VLAM advertentieruimte aan om met een pittige Valentijnsgif te linken naar groenvanbijons.be.