Dien hier uw project in voor de ondersteuning van promotieprojecten op het Verenigd Koninkrijk voor een minimale ondersteuning van  2.500 en maximaal € 50.000 per project. 

VLAM investeert de toegewezen subsidies naar aanleiding van de Brexit in innovatieve plannen van Vlaamse exporteurs. Deze projecten zullen mee de motor vormen van de relance van onze exportgeoriënteerde economie.

Wat is het?

De incubator is een ondersteuning voor promotieprojecten specifiek voor  de VK-markt.

De ondersteuning van deze promotieprojecten kan vanaf een minimale ondersteuning van € 2.500 en maximaal tot  € 50.000  per project.  De eigen inbreng in het project moet minstens 50% bedragen, dus om de bedragen hierboven gesubsidieerd te krijgen, moet uw projectvoorstel het dubbele bedragen.  Uitgesloten kosten zijn afschrijvingen en loon van werknemers.

De uitvoering van het project moet binnen de periode van 01/07/2022 tot en met  31/12/22 plaatsvinden.

De ondersteuningsaanvraag  verloopt via het digitaal aanvraagformulier.

Voor wie?

Voor bedrijven en federaties met hoofdzetel in het Vlaams gewest en een hoofdactiviteit in primaire land-, tuinbouw- en visserijproducten, evenals ondernemingen en federaties die vallen binnen de VLAM-werking, die een economisch nadeel ondervonden van de Brexit. 

Aanvraag indienen

Vul hier het aanvraagformulier in.

Lees het reglement op de incubatorsteun aandachtig.

Heb je nog vragen ? Richt ze aan incubator@vlam.be en we helpen je graag verder.