Adres
Koen Demeulemeester
BVBA Nieuw Museum
Hooistraat 42
Brugge 8000
België
Sector
Horeca
Wie?
"Als grill-restaurant (waar we koken op houtvuur), werken we graag met lokale producten (zowel groenten als vlees). Ook lokale bieren en frisdranken van eigen bodem dragen onze voorkeur weg."
Ambassadeur Lekker van bij ons?
"We kopen grotendeels onze groenten en vlees in bij lokale boeren. We koken met wat de bioboer of hoeveslager in aanbieding heeft. Het is onze ambitie om in 2022 ook alleen nog Noordzee-vis te serveren. De bierkaart is zo goed als volledig samengesteld uit bieren van eigen bodem met een voorkeur voor kleine brouwerijen met een verhaal. Ten slotte komen onze fruitsapjes van een lokale boomgaard en werken we voor onze frisdranken met een kleine Vlaamse speler. We zijn steeds op zoek naar producten van eigen bodem om onze menukaart te perfectioneren en communiceren dat ook via die kaart."