Bewust. Belgisch. Beloofd

“Iedereen mag weten dat wij bijzonder trots zijn om te mogen werken met al dat moois en lekkers uit eigen land.”


Foodbag wil inspireren in de keuken! Elke week leveren ze maaltijdboxen met verse ingrediënten en originele recepten aan huis. De menu’s zijn telkens een mix van unieke smaakcombinaties, Belgische klassiekers en toegankelijke gerechten. Met de recepten van Foodbag tover je keer op keer een gezonde maaltijd op tafel.

Lokaal lekkers?

Katrien de Waele, hoofd marketing & communicatie: “Wij zijn een op-en-top Belgisch bedrijf en dat mag iedereen geweten hebben. Niet alleen ons team is afkomstig uit zowat elke windhoek van ons land, ook voor onze producten gaan we steeds op zoek naar gevarieerde leveranciers en dat het liefst binnen onze landsgrenzen. Samen met lokale partners zorgen we ervoor dat je kan genieten van heerlijke gerechten. We kiezen wekelijks voor seizoensgebonden ingrediënten van topkwaliteit!”

Ambassadeur?

“We proberen zo transparant mogelijk te communiceren over onze producten en hun oorsprong. Lokale leveranciers zetten wij op allerlei manieren in de kijker: op onze website, in onze recepten, op onze sociale media. Iedereen mag weten dat wij bijzonder trots zijn om te mogen werken met al dat moois en lekkers uit eigen land!”

 

 

Deel ook je verhaal

Ben je ambassadeur en wil je je werk graag in de kijker zetten? Stuur ons dan een mail met een korte omschrijving van je activiteiten en hoe jij lokaal lekkers in de schijnwerpers plaatst.

Ik stel me kandidaat