Gedaan met laden. U bevindt zich op: Maak van een gezonde levensstijl je prioriteit! Nieuwsberichten van vzw Sociale Dienst

Maak van een gezonde levensstijl je prioriteit!

Nieuwsbericht
5 september 2023

Wil jij graag aan de slag om je levensstijl gezonder te maken? GLOHW (Gezond Leven op het Werk) en de vzw Sociale Dienst ondersteunen je daar graag opnieuw bij!

Digitale intake

GLOHW en de vzw Sociale Dienst bieden je via een externe partner een digitale intake aan. Je krijgt via een app een gepersonaliseerd dashboard, waarin je ziet hoe het met jouw levensstijl gesteld is op het vlak van voeding, beweging, slaap en stress. Daarnaast krijg je ook een intakerapport: dat bevat advies over wat beter kan en welke stappen je daarvoor kunt zetten.

Kortom: de digitale intake geeft je inzicht in je huidige levensstijl. Een goede basis om actie te ondernemen om beter te doen!

Diepgaand levensstijltraject

Een aantal collega’s die de digitale intake invullen, krijgen de kans om een diepgaande levensstijlintake te doen bij de externe partner. Tijdens die intake brengt men je levensstijl in kaart aan de hand van een inspanningsproef, een ‘functional movement screening’ (FMS), een meting van je lichaamssamenstelling en een bloedvingerprik. In je dashboard krijg je dan een uitgebreid rapport met aanbevelingen en doelstellingen.

Bovendien krijg je een gesprek met een arts en een health expert. En wie weet krijg jij zelfs een aantal maanden persoonlijke begeleiding om je doelstellingen te halen en een duurzame gedragsverandering te realiseren. Waar wacht je nog op?

Door verschillende testen (onder meer een inspanningstest en een bloedprik) krijg je een breder beeld van je levensstijl. Die inzichten bespreek je dan verder met een arts en een gezondheidscoach. En wie weet: daarna kom je misschien zelfs nog in aanmerking voor een persoonlijke coaching.

Als je kans wil maken op het uitgebreidere traject, vul dan de intake in tegen 18 oktober 2023.

Heb je interesse? Vul dan zeker de digitale intake in (beschikbaar via de QR-code, gebruik de foto-applicatie van je smartphone en scan daarmee de QR-code om de app te downloaden). Met de code “GLOHW” krijg je in de app toegang tot het levensstijltraject.

Goed om te weten: afgelopen lente lanceerden GLOHW en de vzw Sociale Dienst dit aanbod al een eerste keer. Deed je toen al mee? Fijn! Ben je benieuwd of je resultaten al veranderd zijn? Kijk je uit naar een aangepast adviesrapport over de app? En wil je zo ook kans maken om deel te nemen aan de verdiepende testen? Doe dan de digitale intake opnieuw.

Opgelet: heb je medische problemen? Dan blijft je huisarts of specialist je eerste aanspreekpunt. Het levensstijltraject vervangt dat niet.